Esports

Resultado de imagen de sauna
Sauna

Sauna i vapor d'aigua

Quan fas molt d'esport els teus musculs es tensen molt, així poden provocar lesions, per aixó és recomanable anar a la sauna, ja que relaxa molt i té molts beneficis.

Alguns d'aquets beneficis són que al transpirar i amb la obertura dels porus es produeix una eliminació de toxines i una eliminació d'epidermis profunda.
Gràcies a les altes temperatures els capilars de les venes es dilaten provocant que el cor bategui amb més rapidesa per mantenir la pressió sanguinea, la qual  fa que millori el sistema cardiovascular.

També millora la respiració i elimina els dolors de les articulacions .

A part de produir molts beneficis també et pot provocar perjudicis, si es fa una mal us d'aquesta, com per exemple si s'utilitza en excés  pot provocar l'esterilització, problemes hormonals i problemes circulatoris.


Conclusió

En la meva opinió anar a la sauna dos o tres cops a la setmana, pot ser molt beneficios, ja que t'ajuda a relaxar el cos i eliminar dolors i toxines, però si es fa un mal us d'aquesta pot ser molt perjudicial, ja que et pot deixar esteril o amb problemes hormonals

Webgrafia

http://revista.consumer.es/web/es/20011001/miscelanea1/27401.php       https://deporteysalud.hola.com/runningtime/20160519/beneficios-sauna-running/
https://www.entrenamiento.com/salud/beneficios-de-la-sauna/
https://www.alexfergus.com/blog/18-reasons-why-you-need-to-use-a-sauna

Comentarios

Entradas populares